Мозъчният център на онова нещо, което беше в продължение на

...
 Мозъчният център на онова нещо, което беше в продължение на
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Мозъчната дейност на библиотекарите-пожарникари

 
Мозъчният център на това нещо, което беше в продължение на повече от десетилетие министър председател на Българиия, е в цялостна и тотална готовност.
Измислили са невероятни ходове:
Гешев ще привика Кирил Петков с цел да го пита кои са аджеба тези крадци и корумпанти, дето цяла България ги знае, единствено Гешев не.
Цацаров пък ще привика правосъдната министърка с цел да му даде тези улики срещуе Гешев, които твърди че имала.
От своя страна Гешев незабавно привиква оня човек, дето допреди дни управляваше Булгаргаз и като го разпитва с часове му дава опция да поговори в ефир за най-добре ръководената, точно от него компания.
Онзи пък от КЕВР се е трогнал най-сетне да се запознае с цените на газта, за които другояче персонално дава отговор и се е мобилизирал да направи незабавна инспекция на.... управлението на Бултаргаз на два дни мандат.
Нищо не сближава хората повече от общото им закононарушение се споделяше в една огромна книга, та в последно време се получи едно доближаване от пълнещите цялостен уикенд екрана руменпетковци и овчаровци, под мъдрия взор на шефа на мафията - лицето бб.
Милата родна медия изчерпателно отразява всички тези "свински вътрешности ", както и общата офанзива на "мозъчния център ".
Такава синхронизация на мафиотските структури не е имало, откогато щастливият български фен беше миропомазан да начлюдава "мачлето " на бб и героичните голове, които последният вкарваше.
Защото познавачите знаят, когато вкара / в смисъл дадат му/ гол, бб ставаше изключително ларж и раздаваше с цялостни шепи от държавната баница. И познавачите знаеха, проведоха гола и след това идваха с листчето с просбите за милиони. А щастливият победител ги изпълняваше някак си бащински, някяк си благородно..
Та този целият мозъчен концерн през последните дни, добил връх на мозъчното упражнение в призовката, изпратена до Кирил Петков, се оказа доста лесна и комфортна топка за отиграване.
Списъкът, с който Петков ще посети лицето Гешев, въпреки и повърхностен и обстоен, дава отговор на простичкото искане на един народ - искане да научи имената на нарушителите, обирали страната му в продължение на повече от десетилетие.
Да дадеш думата на Петков, с цел да изчете въпреки и непълния лист на закононарушенията ти, е върховен пилотаж на симеоновската школа, посредством тяхната "юридическа " и пожарникарска част.
Удивително е по какъв начин можеш да имаш толкоз доста пари, "медиен " запас и съучастници и да продължаваш да бъдеш чак толкоз елементарен.
Вярно е, че в гербаджийските среди в никакъв случай не са се навъртали интелектуали, само че чак толкоз тъпа режисура на тройката -Гешев -Борисов-Цацаров, надали може да се чака.
Сигурно оня страж на достойнството, оня стожер на справедливостта, онази еманация на честността Пеевски, в този момент тъжно хлипа пред тв приемника.
Защото, не е задоволително да притежаваш телевизия, би трябвало и да знаеш какво да правиш с нея. А навръх тази част в пожарно-юридическия факултет не са наблягали изключително.
Защото цялостната активност на този триумвират и неговия "дон " Пеевски е била съсредоточена в придобиването и унищожаването на бизнеси. Поради неприятно ръководство и неведение на базови бизнес правила.
Въпрос на образователно заведение и на естествен мисловен потенциал!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР